جدایی در دوران عقد

5446 بازدید 8 تبادل تجربه

سلام خواهشا راهنماییم کنید

من ۷ ماهه عقدم فقط دو ماه خوب بودیم بقیش همش مشکل و دعوا و ناراحتی بود همشم تقصیر مادرش و خودشه که تعادل روانی نداره

تا یه بحث کوچیک بینمون پیش بیاد همش اسم دادگاه و طلاق میاره و میگه مهریتو میخوای؟

با اینکه من خیلی دوستش دارم تا حالا هر کاری کرده باز خودم بهش برگشتم حتی مسدودم هم کرد خودم رفتم منت کشی

بخدا باهاش خیلی خوبم ولی اون آدم ازدواجی نیست متاسفانه

و یکبار رفته به مادرش گفته من زن نمیخواستم همش تقصیر توئه که گفتی زن بگیر زنا همشون...

این آقا قبلا هم زن داشت ۲۰روز از عروسیشون نگذشته بود که زنشو طلاق داد!!

منه احمق هم باور کردم که مشکل از اون زنه بوده نه اینا!

دیشب هم باهام دعوا کرد و بهم فحش داد و گفت از این به بعد فقط با بابات سرکار دارم و دادگاه دیگه باهات کاری ندارم

ازتون خواهش میکنم کمکم کنید دارم میترکم خیلی گریه کردم من مهریه م۵۰ میلیونه چون باکره هستم نصفش بهم تعلق میکیره

یعنی ۲۵ میلیون

وام ازدواجم هم ۱۵میلیونه که من دادم بهش همون موقع ثبت نام برای وام ازدواج

تا حالا تو عقد یک هزار تومن هم بهم نداده با اینکه خیلی بی پولم و احتیاج دارم حتی نمیگه چی لازم داری بریم برات بگیرم

با اینکه کارمند رسمیه منطقه آزاده و وضع مالیش خوبه

خواهشم از شما اینه بهم بگین چطوری مهریه و نفقه و وام ازدواجمو ازش بگیرم بدون دردسر و اختلاف

کمکم کنید این آقا با وجود همه این شرایط میخواد بره جلو قاضی بگه من زنمو دوست دارم و.. که قاضی من رو محکوم کنه

پول ندارم برم پیش وکیل که حقمو ازش بکیرم

تو رو خدا بگین چیکار کنم دارم میمیرم از غم و غصه همش فحش و حرفای بد ازش شنیدم و خیلی عصبیه ازش میترسم برم زیر یه سقف بلایی سرم بیاره اونم مادرش باهامون زندگی میکنه خیلی دخالت میکنه و پسرشو تحریک میکنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. قبل از هر چیز شما نیاز به مشاوره خانواده و روانشناسی دارید تا بتوانید به اوضاع مسلط شوید و نگران حق و حقوق قانونی خود نباشید.

2. مهریه در هر حال به شما تعلق میگیره و می توانید با دادخواست مطالبه مهریه نسبت به وصول ان و توقیف اموال همسرتان اقدام کنید و در صورتی که همسرتان قصد طلاق شما را داشته باشد نصف مهریه به شما تعلق می گیرد.

3. حق طلاق در هر حال با مرد است و شما برای گرفتن وکالت در طلاق می بایست یکی از شرایط دوازده گانه سند ازدواج را به اثبات برسانید

4. ایشان در هر حال محکوم به پرداخت مهریه و نفقه شما تا زمانی که طلاق جاری نشه هستند نگران نباشید و در صورت نیاز می توانید به قسمت معاضدت کانون وکلای استانتان مراجعه و در صورت تشخیص مسئول مربوطه به شما وکیل رایگان معرفی می شود.

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید

تجربه شما

عزیزم، من 7سال عقد بودم، همین اول که میبینین این مشکلات هست تورو خدا جدا بشین، نزارین طولانی بشه یا از همه بدتر زیر یه سقف برید چون بعدش مکافاته، از همه نظر نابود و داغون میشین، من تو این 7سال نه پولی گرفتم، نه نفقه، از مهریه ام هم گذشتم، تازه 5میلیون دادم به وکیل، یه سال هم کارم طول کشید تا آقا لطف کردن و راضی شدن امضا کنن و توافقی جدا شدم. مردی که پول نداره یا خسیسه یا بد دهنه یا بچه ننه ست یا خیانت میکنه همون اولش به درد لای جرز دیوار میخوره، حالا فکر کن با آدمی که حتی یه دونه از این خصوصیت ها رو داشته باشه بری زیر یه سقف، فاجعه ست، من اشتباه کردم و گذاشتم طول بکشه و هی گفتم داره درس میخونه، حالا کار نیست، درست میشه، ...... آخرشم شد این. حتی شده از اون 25میلیونتم بگذر بزار امضا کنه و تموم شه و خودتو نجات بده، من از 200میلیونم گذشتم و تازه پول از جیبمم دادم و جوونیمم رفت، به جاش الان دارم نفس راحت میکشم.

طلاق

شوهر منم دقیقا اخلاق شوهرتو داره درست نشده که هیچ بدترم میشه سالی ده بار میگه که من زن نمیخواستم بابا برام گرفت پدر منو درآورد بخاطر دخترم خودمو و این روح داغونمو میکشونم تا خدا جوابشو بده تجربه من میگه تا توی زندگی نرفتی جداشو حتما من میدونم زندگی آینده ات ارزش اینو نداره که بخوای بخاطر این حرومزاده بمونی و پیر بشی اشتباه نکن جداشو پدرشم دربیار

عزیزم اگه مهریه تو هم ببخشی ازش جدا شو این آقا بی منطق و بی اراده هست و ذهنش تحت اختیار مادر جونش هست در ضمن واسه شما ارزشی قائل نیست ببخشید رک گفتم وگرنه واست هزینه می‌کرد با ایشون آینده ای نداری رها شو

الی جون سلام

عزیزم کاش قبل عقد یه تحقیق کوچولو از خانم قبلش میکردید ...

من سر ازدواجم با اینکه عاشق شوهرم بودم و میشناختم ...تا خود اردبیل رفتم زن قبلش رو قرار گذاشتم دیدم حرف زدیم...حتی خونه عموی خانمه هم رفتم تحقیق کردم ...چون شوهرم با خانم اولش مستاجر اونا بودن یه مدت ...

کاش تحقیق میکردی ...

امیدوارم بهترینها برات اتفاق بیوفته ...🌷

جداشو چون بعد از عروسی مشکلات بیشتر میشه این آقا آمادگی ازدواج نداره

سلام شوهر منم ازدواج کرده بود و تو دوران عقد جدا شده بود دقیقا مهریه منم مثل شما زیاد نیست, ولی شکرخدا ایشون آدم خوبی هستن قسمت نبوده با زن قبلیش زیر یه سقف بره و گناه کبیره ای انجام نداده, ما نباید انتظار داشته باشیم شوهرمون به خاطر ما کسب و کارش رو ول کنه. من یه بار درمورد دخالت های مادرش بدگویی کردم گفت مطمئن باش کسی که بتونه مادرشو ول کنه زن رو هم میتونه ول کنه و من قانع شدم, من میگم بهتره ما مهارتهای ارتباطیمونو با مطالعه بالا ببریم تا بدو ایجاد دلخوری زندگیمونو کنترل کنیم و اجازه دخالت ندیم البته نه با جنگ

مرسی

این آقا بهم میگه نفقه توی عقد و زمانی که خونه باباتی تعلق نمیگیره

و من چون باکره ام نفقه ندارم راست میگه؟

تا حالا بدون اجازه اش جایی نرفتم

@eliii73

عزیزم اولین کاری که میکنی پاشو برو نفقه رو به اجرا بذار. بعد مهریه... بعدم دادخواست طلاق

اگر آدم خسیسی باشه بخاطر مهریه طلاق میده...

ولی حتی اگر مهریه هم گرفتی به هیچ وجه نرو باهاش زندگی کن تا خسته بشه.

فقط نفقه بگیر فعلا

@eliii73

نفقه از روز اول عقد بهت تعلق میگیره تا روز طلاق

حتی اگر باکره باشی

@eliii73

نه دروغ میگه

نفقه بطور کامل بشما تعلق میگیره

@eliii73

نفقه حق زنه

توروخدا گول حرفاشو نخور، وقتی خیلی چیزا به نفعت شد و نفقه ازش خواستن به غلط کردن میفته ولی گولش رو نخور، بری زیر یک سقف روزی هزار بار آرزوی برگشت به گذشته رو میکنی، اگه دیدی مهربون شد عاشقونه حرف زد،قربون صدقت رفت شک نکن فهمیده باید نفقه و مهریت رو بده

هیچوقتم نباید با مادر شوهر زندگی کرد، مخصوصا عفریته هاش