برآمدگی چانه کودک در اثر ضربه شدید

با سلام و احترام. من یه دختر ۵ ساله دارم که حدود دو ماه پیش چونه اش ضربه شدیدی خورد و ورم کرد.

همون موقع مراجعه کردیم بیمارستان و بعد از سی  تی اسکن گفتن مشکلی پیش نیومده.

الآن بعد از دو ماه یه قسمت از چونه اش هنوز برآمده و سفت هست و موقعی که میخنده بخاطر اون برآمدگیه انگار یکم کج میخنده.

خیلی نگرانشم ممکنه اینجوری بمونه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام. سوال شما در حیطه فعالیتهای تخصصی کلینیک نی نی سایت نمی باشد. لطفا به طور حضوری به پزشک مراجعه کنید. نیاز به معاینه و آزمایش هست. با تشکر