گردن گرفتن کودک ۴ماهه

دخترم چهارماهش تموم شده،توانایی غلت زدن داره تقریبا خودش میتونه غلت بزنه،اما گردنشو نمیتونه کامل نگه داره و پس از پنج شش ثانیه گردن گرفتن سرشو میندازه پایین، و موقع گردن گرفتن خیلیی سرش میلرزه انگار نمیتونه کننرل کنه سر و گردنش رو، بعد اینکه خیلی دست و پاهاشو تکون میده خیلی. مثلا یهو محکم با دستش میزنه به شکمش، خیلی نگرانم انگار زبونم لال خدا نخواد بیش فعاله، برای گردن نگرفتنش و لرزیدنشم خیلی ناراحتم، بنظرتون مشکلی هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. معمولا در کودکان در گذار از هر مرحله حرکتی به مرحله دیگر، این اتفاق می افتد ولی نه به این صورت!! یعنی مرحله حرکتی قبل تا ۷۰ درصد تکمیل شده و وارد مرحله حرکتی جدید می شود و در حین تکمیل مرحله حرکتی جدید، مرحله قبلی هم پخته تر شده و به ۱۰۰ درصد نزدیک می‌شود. شما باید همزمان روی گردن گرفتن و غلت زدن کار شود. ماساژها و تمرینات فشاری روی عضلات گردن لازم است که کاردرمانگر باید انجام دهد. پیشنهاد میکنم اگر تا ۲ ماه آینده تغییر مناسبی ندیدید، حتما به یک متخصص مغز و اعصاب کودکان مراجعه کنید