پرتحرکی کودک

سلام پسر من خیلی پرتحرک و پر حرفه حتی نیم ساعت هم آروم نیست یا همش داره حرف میزنه یا بالا پایین ميپره واقعا خستگی ناپذيره اطرافیان هم همه تعجب میکنن از این همه تحرک طول روز اصلا نميخوابه شب ساعت ده و یازده ميخوابه صبح ساعت 8 بيداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام روزگار خوشی براتون آرزومندم
این موارد که گفتید باید حتما مورد بررسی دقیق قرار بگیره، من نمیدونم فرزند شما چند سالشه اما یک احتمال برای بیش فعالی پسرتون وجود داره. با این حال ممکنه دلایل دیگه ای بجز بیش فعالی هم وجود داشته باشه که لازمه یک متخصص از نزدیک بررسی کنه.