درمان جای جوش

سلام من یک دختر ۱۷ ساله هستم که وقتی دوران بلوغم شروع شد شروع به جوش زدن کردم و به خاطر همین موضوع جای جوش هایی روی صورتم به وجود اومد هم لکه هست هم فرورفتگی های نسبتا سطحی. حالا به نظرتون چه درمانی رو مناسب میدونید برای این جاهای جوش؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک عمومی؛ پوست، مو و زیبایی

سلام
  اسکار آکنه یکی از مهمترین مشکلات بعد از دوران  بلوغ است کلیت جای جوش های  به دو دسته اصلی
  1. مسطح و تنها با تغییر رنگ
  2.  فرورفته و یا برجسته
تقسیم بندی می شوند
در نوع مسطح و تنها با تغییر رنگ اصول درمان به ترتیب به شرح ذیل است :
  • استفاده از ضد آفتاب
  • استفاده از لایه بردار AHA و لایه بردار های درمانی با تجویز پزشک(کترل و یا دیفرین)
  • استفاده از ضد لک های غیر هیدروکینونی ( در برند های مختلف وجود دارنئد مانند آزالیک اسید, آربوتین , ویتامین سی....)
  • استفاده از هیدروکینون زیر نظر پزشک
در نوع غیر مسطح و فرو رفته مشکل کاهش کلاژن است و متاسفانه کرم های موضعی  موثر نیستند اقدامات لازم به شرح ذیل می باشند
  • لایه بردار در مطب توسط پزشک(پیلینگ شیمیایی)
  • میکرونیدلینگ
  • سابسیژن
  • لیزر فرکشنال
  • لیزر های ابلیتیو
  • تزریق فیلر(موقتی است)
  • پانچ (در موارد فر رفته شدید)
برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید
 برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه بیماری آکنه و روش های درمان آن می توانید به سایت آکنه یار مراجعه کنید