سلام خسته نباشید من الان تو هفته 7 بارداری هستم عید نوروز تو تعطیلات میخوام برم مشهد با ماشین حدودا 10 ساعت میشه کلا هم تو ماشین نمیشنم توقف هم داریم حدودا فک کنم میشه 3ماه یا 4 ماه بارداریم عایا ظلر داره برم یا نرم؟
پاسخ مشاور
سلام اگه در طی بارداری مشکل خاصی نداشتید که مجبور به محدود کردن فعالیت شده باشید مسافرت با رعایت نکات ایمنی بلا مانع هست.هر۱-۲ساعت از ماشین پیاده شید.