پسرم یازده ماهشه میشینه ولی خیلی قوز میکنه به طوری که مهره های کمرش از روی لباس کاملا مشخصه. به نظرتون طبیعیه یا باید ببرمش دکتر؟.... درضمن پسرم 20 روزه که بود بیماری مننژیت گرفت میتونه به اون مربوط باشه؟ تورو خدا جوابمو بدین.....

پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. نشستن قوزدار در کودک ۶ تا ۸ ماهه ممکن است طبیعی باشد ولی برای کودک ۱۱ ماهه خیر. حتما تمرینات تقویت فیله کمری برای کوچولو انجام دهید. در مورد بیماری مننژیت هم ممکن است کودک را ضعیف کرده باشد ولی قوز کمر به این شدت نباید بروز کند. پیشنهاد میکنم حتما ماساژهای فشاری با انگشت خود روی عضلات فیله ی کمری کوچولو انجام داده و کودک را روی شکم بخوابانید و ازش بخواهید تا سرش را بالا بیاورد تا این عضلات تقویت شوند.