وسواس و نشت ادرار

سلام

من مدت زیادیه مثانم بعضی وقتها درد داره همیشه فکر میکنم پره ولی اینطور نیست همش فکر میکنم ادرار قطره قطره میریزه، چون ترشحاتمم زیاده نمیتونم تشخیص بدم از طرفی هم کمی وسواس دارم.

آزمایش ادرار انجام دادم عفونتی نداشتم، هرچند که کلیه سمت راستم درد میکنه.

اما مشکل اصلیم اینه که بدونم آیا واقعا بی اختیاری ادرار گرفتم یا دچار وسواس شدم و مثانم رو تحریک کردم چون زیاد میشورمش

و به پاکی اهمیت میدم برام مهمه که ادرار نباشه.

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص کلیه و مجاری

سلام . وسواس میتونه این مشکلات رو ایجاد کنه ولی قبلش باید سونوی مثانه و در صورت لزوم نوار مثانه بگیرین و اگه از سلامتی سیستم کلیه و مثانه مطمین شدیم مشاوره روانشناسی انجام بدیم.