کودکی ۱۵ماهه دارم که پاهاش پرانتزیه وقتی پوشک پاش نباشه حالت پرانتزیش کمتر میشه. نزد دکتر اطفال بردم گفت مشکل خاصی نداره بعدش این هنوز کوچیکه نمیشه نظر داد حالا نمیدونم  دخترمو پیش متخصص ارتوپد ببرم.. درضمن دختر من شیر خودمو میخوره قطره مولتی ویتامین و آهنش رو هم به زور میدمش بیشتر وقتها هم قطره رو از دهنش میریزه بیرون. اصلا قطره هاشو درست نمیخوره

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

با سلام
ببینید به طورکلی پای پرانتزی در 20 درصد نوزادان گزارش شده که دلایلی مثل وضعیت قرارگیری در رحم و کمبود ویتامین d3 میتونه باعث این قضیه بشه---البته موارد دیگه هم هست که درصورتی که این حالت تا 3 سالگی بهبودی نداشته باشه حتما پزشک متخصص ارتوپد کودکان باید بچه رو ویزیت بکنه--در نتیجه من فکر میکنم برای اینکه کودکتون بهتر قطره های تجویزی رو بتونه مصرف بکنه نظر پزشک کودکانشو جویا بشید که چطور این قضیه حل بشه و در مورد این پرانتزی بودن هم معمولا تا سن 3 سالگی از بین میره و بعد از اون هست که باید حتما پزشک متخصص ارتوپد کودک در صورتی که اصلاح نشد حتما بچه رو ویزیت بکنه .

با ارادت
نعیمی