رفت و آمد دوست همسر

سلام وقتتون بخیر. نامزد من با یک آقایی دوست هستن که من به شدت به ایشون حساسم. ایشون هروز میرن مغازه نامزدم هروزم نرن یه روز در میون اونجا هستن ( چون بیکاره هروقت حوصلش سر میره میره اونجا)چهار ساعتیم میمونه شیش سال از نامزدم بزرگتره و از چیزی که خیلی بدم میاد با خانوم های متاهل رابطه داشته. وقتی میره اونجا یا به همسرم کمک میکنه یام غذا میبره خلاصه خیلی خودشیرینه 😒 نامزد منم خیلی ازش خوشش میاد هرچیم میگم بگو کمتر بیاد میگه من روم نمیشه. به نظر شما من بیخودی حساسم نباید در مورد این آدم نگران باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
وقت شما هم بخیر
در روابط با همسر صمیمیت عاطفی بیشتری ایجاد کنید و رفتارهای مثبت ایشان را مورد تأیید و تمجید قرار دهید و خودتون برای همسرتون غذای مورد علاقه شونو برای ناهار بزارید که نیازی به غذای دوستشون پیدا نکنند و در مورد احساساتتون در مورد این مسئله با همسرتون گفتگو کنید اما بیان هیجانات باید چهار پله داشته باشد.
۱- از من بجای تو استفاده کن که همسرت احساس محکوم شدن یا قضاوت نکند.
۲- چه اثری بر روی شما دارد؟ مثلا من غمگین میشم. من ناراحت میشم. من نگران میشم.
۳- بیان توقع و انتظار بصورت نیاز و خواسته! مثلا  دوست دارم یا انتظار دارم تو با این شخصیت بالایی که داری میشه با اینجور آدما فاصله ات را حفظ کنی؟
۴- پاداش توقع. اگه منو درک کنی به تو افتخار می کنم که برای احساسات من ارزش قائلی.