سلام . وقتتون بخیر . من بعد از ۹ هفته بارداری متوجه شدم که حاملگیم مولار ( بچه خوره) متاسفانه .

و ۱۵ تیر کورتاژ کردم . بعد از کورتاژ لکه بینی و گاهی لخته های باریک خاکستری دارم و گاهی هم لخته های معمولی اما داروهایی که پزشکم داده بعد از کورتاژ ( مفنامیک اسید ، هماتینیک ،آزیترومایسن ) هستش که به مصرفشون ادامه میدم فقط قرص آزیترومایسنم تموم شده دیگه . و دوبار درد قاعدگی داشتم اما بازم لکه بینی بود و خونریزی ندارم متاسفانه..د

روز ۱۶ هم تیر که بعد از کورتاژ سونو دادم ۲/۵ سی سی بقایا داشتم و روند کاهش بتا عالی بود یعنی از ۲۰۴۰۰۰ به ۵۴۰۰۰ کاهش پیدا کرده بود  که با رضایت پزشکم از بیمارستان مرخص شدم . و این هفته که بتا دادم از ۵۴۰۰۰ به ۴۲۴ کاهش پیدا کرده بود . در آخرین مشاوره با پزشکم فقط تاکید میکرد که من هر هفته آزمایش بتا بدم تا صفر بشه وگرنه ممکنه خطر داشته باشه .

الان نگران این لکه بینی و لخته ها هستم و اینکه کی قرار پریودم عادی و منظم بشه . خواهش میکنم راهنماییم کنین . این بارداریه اولم بود و هیچ تجربه ای ندارم .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام تنها ملاک ما بتای شماست،،، نه لكه بينی،،، پس به توصيه پزشكتان عمل كنيد و هرهفنه تيتراژ بتا در همان آزمايشگاه اوليه بدهيد,,,٦ ماه بعد ازصفر شدن بتا اقدام به بارداری مجدد كنيد،،، ازاينستای من ديدن كنيد