ورزش قبل از بارداری

سلام وقت بخیر

من یک بار بارداری نا موفق داشتم حدود دو سال پیش. الان تصمیم داریم بچه دار بشیم بیست و هشت سالمه یه مقدار اضافه وزن دارم میخوام قبل از بارداری وزن کم کنم نمیدونم کار درستیه یا نه و اینکه چه ورزشی انجام بدم و اینکه موقع بارداری که فعالیتم کم میشه اضافه وزنم بیشتر نمیشه؟

قد ۱۶۴

وزن ۷۰-۷۱

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی

سلام دوست عزیز،

کاش می گفتید که دلیل ناموفق بودن بارداری تون چی بوده.

شما اگر برای شروع ورزش منع پزشکی نداشته باشید، در حاملگی نرمال مشکلی برای شروع ورزش ندارید. اما برای کسی که یبل از بارداری ورزش منظم انجام نمی داده، توصیه نمیشه که تمرینات با شدت متوسط به بالا رو شروع کنه.

پیاده روی ، یوگا و شنا با شدت متوسط رو می تونید از روزی ۱۵ دقیقه شروع کنید و کم کم زمانش رو بیشتر کنید.

برای کاهش وزن هم حتما اول با یک پزشک متخصص زنان و یک متخصص تغذیه مشورت کنید.

افزایش وزن در بارداری طبیعیه ولی نباید بیشتر از حد نرمال باشه. این حد نرمال هم بستگی به وزن فعلی و توصیه پزشکتون داره . موفق باشید