سلام خسته نباشید. همسرم فوق العاده بددهنه حتی به پدر و مادر خودش به پدر و مادر من و خودم فحش خیلی زشتی میده میگه من از بچگی همینجوری بودم فحش هم دادنی مامانم میخندید و دوست داشت هر دو سی ساله هستیم من باردارم دست به زن داشتن هاش بماند پنج ساله ازدواج کردیم به خاطر پدر و مادرم و تهدید ایشون که اگه طلاق بگیری همه زندگیتون رو به آتیش میکشم فعلا موندم.. البته بارداری پرخطری هم دارم اگه به نتیجه نرسه قطعا طلاق میگیرم ولی اگه بچه هام که دوقلو هستن بیان من چیکار کنم؟  البته بشدت بچه دوست داره مشاوره هم نمیاد اوایل کتاب میدادم میخوند ولی الان دیگه نه. امیدی به درست شدنش هست؟  متاسفانه موقع ازدواج خودش رو مذهبی معرفی کرد ولی همش دروغ بود

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

افرادی كه در روابط زناشويی بددهنی ميكنند در واقع كنترل خشم ندارند.همسر شما در مهارت كنترل خشم ضعيف است . به زمان هايی كه ايشون بددهنی ميكنند ،بيشتر دقت كنيد،و آن ها را يادداشت كنيد تا بتوانيد بهتر بررسی كنيد .

به نظرتان دليل اين رفتارها و ريشه آنها چيست ؟

شدت رفتار همسرتان در چه مواقعی بيشتر است ؟

عكس العمل شما در آن زمان چيست ؟

ابتدا بايد ريشه رفتار را پيدا كنيد .پرخاشگری و بددهنی زمانی رخ ميدهد كه فرد خود را ناكام ببيند و خواسته اش برآورده نشود ،علت ناكامی ها را بيابيد. همسر شما در لحظات خاصی بددهنی و ناسزاگويی ميكند ،و لحظاتی وجود دارد كه او به هنجار صحبت ميكند ،عكس العمل تان در آن لحظات بسيار مهم است.

زمان قبل از بددهنی وپرخاشگری بسيار مهم

 است ،به آن زمانها بسيار دقت كنيد ،چه اتفاقی قبل از بددهنی همسرتان می افتد ؟

آيا شما هم سهمی داريد ؟سهم خود را پيدا كنيد ؟

به جای تمركز صرف روی راه حل ،ببينيد چگونه ميتوانيد مشكل را مديريت كنيد و با آن روبرو شويد.برنامه بريزيد و تلاش خود را برای حل مشكل به كار ببريد.

در مقابل بددهنی همسرتان دعوای متقابل نكنيد.تلاش كنيد حرفهای او را بفهميد و خوب گوش كنيد.بددهنی های وی را جواب ندهيد ،در آن زمان  سكوت كنيد.

سعی كنيد با تغيير در رفتار خودتان و پيشگيری كردن از عصبانی كردن همسرتان از تعداد دفعات خشم همسرتان بكاهيد.

يادگيری شيوه رفتار درست با همسرتان به عنوان فردی بددهن را بياموزيد ،در اين مسير بايد صبر و تحمل داشته باشيد تا بتوانيد تغييری ايجاد كنيد.

                شاد وموفق باشيد 🌷🙏🏻

تجربه شما

ممنونم خانم حسینی عزیز.. بعضی ها رو بکار میگرفتم مثل سکوت. اما خودم هم بعد یه زمان خاص مثلا چهار پنج ساعت بعد کنترلم رو از دست میدم .. ممنون بابت راهنماییتون بیشتر رو موقعیت ها و خودم تمرکز میکنم..