سلام من ۷ ماهه که عقد کردم وقتایی که میخوایم با شوهرم رابطه برقرار کنیم اصلا و ابدا تحریک نمیشم ولی وقتایی که پیشم نیست و بهش فکر میکنم فکر کردن بهش هم برام تحریک آمیزه اما در عمل نمیدونم چرا تحریک نمیشم ولی گاهی اوقات که پیشمه با یه بوسه یا لمس کردن حتی دستام هم احساس میکنم که تحریک میشم و در هنگام انجام رابطه هم یکبار شد که کلیتوریسم و تحریک کرد و خوب بود اما باز هم لذت خاصی نداشت و مثل وقتاییکه بهش فکر میکنم تحریک نمیشم گاهی اوقات سعی  میکنه با لمس کلیتوریسم باز تحریکم کنه ولی حرکات دستش بهم استرس وارد میکنه و میترسم دستش بره تو واژنم نمیدونم این تحریک نشدن به چه دلیلی هست؟ میتونه بخاطر استرس از پارگی پرده و بارداری باشه؟

این وضعیت خستم کرده و وقتایی که شب پیشش میخوابم به جای اینکه سر حال و خوشحال باشم حس تنفر از رابطه و اعصاب خورد شدن دارم لطفا کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام احتمال اضطراب پارگی پرده را دارید

نگران نباشید رفع می شود

ولی ممکن است اگربخواهید  اقدام به دخول هم کنید احساس ترس و سفتی عضلات کنید که به آن واژینسموس می گویند و قابل حل است

در کل اضطراب تان زیاد است