شکستگی و تورم انگشت کوچک پا

سلام و وقت بخیر

خانمی ۶۰ ساله دارای دیابت خفیف تحت کنترل (۱۲۰ قند ناشتا) حدودا یک ماهه دچار شکستگی انگشت پا شده ، درد و ورم توی ناحیه شکستگی وجود داره ، ابتدای شکستگی چون فکر میکرد درد ضرب دیدگی هست بهش توجهی نکرد بعد ۱۰ روز به بیمارستان مراجعه کرده و مدت ۱۰ روز توی گچ بوده مجدد برای گرفتن عکس مراجعه کرد گفتن جوش نخورده ولی گچ نگرفتن انگشت کوچک رو به انگشت کناریش چسب زدن فقط  الان با گذشت یک ماه از شکستگی همچنان درد و ورم رو داره ...

برای تسریع در بهبودی و کاهش درد و ورم چه توصیه ای دارید؟ آیا مجدد به پزشک دیگه ای مراجعه بشه و گچ گرفته بشه؟؟

سپاس از راهنمایی شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۶۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
استفاده از يخ ميتواند در كاهش درد و ورم موثر باشد. همچنين از راه رفتن زياد و فشار روی انگشت پا پرهيز كنند. از استفاده كفش هايی كه روی انگشت فشار وارد ميكند اجتناب كنند. ( مثل كفش های پاشنه دار يا پنجه باریک)
توصيه ميكنم مجدد به پزشک مراجعه كنيد تا در صورت نياز عكس مجدد يا درمان تجويز كنند.

موفق باشيد