امکان تشنج نوزاد

من نوزادم دو ماه و نیم داره بچه ام تو فضای گرمی بود که بعد یه مدت سر و روش کامل عرق کرد بعد اون هر وقت از خواب بیدار میشد شروع میکرد گریه کردن

بعد چند دقیقه خیلی بی حال و خواب آلود شد و شیر میخورد کامل بالا می آوردش رنگش پریده شد و بدنش انگار سرد شد دمای بدنش 35 بود
خواب آلودگیش به مرور بیشتر میشد تا جایی که هر چه قدر محکم تکونش میدادیم واکنشی نشون نمیداد یا خیلی ضعیف عکس العمل نشون میداد
حدود یه ربع اینجور بود
بعد یه ربع کم کم بهتر شد بیدار بود بعدم شیر خورد و دیگه بالا نیاورد ولی باز یکم وسطش خواب آلود میشد بعد یکم بیدار که شد سرحال بود وطبیعی
بیمارستان گفت لابد گرمازده شده و مردمک چشمش رو هم نگاه کردن مشکلی نبود الحمدلله حالا خواستم بپرسم ممکنه خدای نکرده تشنج بوده باشه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

باسلام، حتما برای معاينه و تشخيص دقيق تر به فوق تخصص اعصاب اطفال مراجعه فرمایید.