اضافه وزن دربارداری

سلام. من تازه هفته پنج بارداری ام و خودم اضافه وزن دارم الان ۷۸کیلو وزن و ۱۶۸تا هفتاد قدمه چکار کنم که در بارداری کمتر اضافه وزن بیارم و آیا این اضافه وزن باعث دیابت بارداری خواهد شد؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام

نگران وزنتون نباشید هر اضافه وزنی منجر به دیابت بارداری نمیشه. میزان دریافت مواد غذایی رو کنترل کنید. در صدد کاهش وزن در دوران بارداری نباشید چون ممنوع است و باعث اسیب به جنین میشه غذاهاتون رو سبک میل کنید و قبل از سیر شدن از غذا خوردن دست بردارید و مقدار غذاهاتون رو یادداشت کنید همیشه که بدونید چی میخورید