سلام و وقت بخیر

من باکره و نامزد هستم حالا من ترس وحشتناک از شب حجله و دردش دارم باید چیکار کنم چند بار خواستم امتحان کنم پاهام قفل میشه حالا من باید چیکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام
نگران نباشید قابل حل است اول اینکه ازمایش تیرویید و خون بدهید در ابتدا فقط معاشقه بدون لمس اندام تناسلی باشد و بعد از مدتی شروع به ورود به یک انگشت داخل واژن و دو انگشت تا بدن آماده شود و اصلا با فشار سعی به دخول نکنید اگر باز نشد حتما در کلینیک آگاپه ببینمتون و درمان شوید