سلام .من حدود هشت ساله ازدواج کردم ولی با این حال شوهرم بددهنه با اینکه میدونه من چقدر اذیت میشم. خودش دعوا رو میندازه بعد میگه من مقصر نیستم و منو که ناراحت کرد دیگه کلا سکوت میکنه و من عذاب میکشم ممنون میشم راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام دوست عزيز

شما خيلی خلاصه شرايطتون رو برای من گفتين و بر اساس همون اطلاعات می تونم راهنمايی كنم.بددهن بودن يک رفتار نادرست و نا خوشايندی كه فرد درونش جا ميوفته حالا بنا با شرايط و موقعيت ها مختلف ياد ميگيره كه من می تونم حرف بد بزنم و مثلا كارمو جلو ببرم يا حالا هر چيز ديگه.ايشون به جای اينكه ياد گرفته باشه كه درست ارتباط برقرار كنه ياد گرفته حرف بد بزنه صداش بره بالا طرفش رو برنجونه تا خودش احساس بهتری بكنه ،اين يک الگوی رفتار غلطيه.

در اينجور مواقع كه ميدونين ممكنه كه بحث شروع شه يا سكوت كنين و بحث رو ادامه ندين يا از اون محيط برين مثلا بگين بايد به غذا برسين يا هر چيز ديگه جوری كه غير مستقيم بحث عوض بشه.وقتی بددهنی ميكنه واكنش شديدی نشون ندين ولی در يک زمان مناسب براش توضيح بدين كه به جای رنجوندن شما و حرفای بد زدن مستقيما حرفشونو بزنن.

پايدار باشيد