سلام. من ده ساله ازدواج کردم دو تا بچه یک دختر و یک پسر دارم خونه ام هم نزدیک خونه پدرم هست و در کل همسایه پدرم هستم خانواده پدرم خیلی خوب مهربون و با اخلاق هستن درحق شوهرم خیلی خوبی کردن و ما را حمایت کردن از نظر مالی ولی شوهرم آدم نمک نشناس و بداخلاقی هست که به خانوادم جلوی خودم بی احترامی میکنه چندمدتی هست بیکاره زندگیمون سخته متاسفانه دنبال کار نمیره با یک میلیون بیمه بیکاری و یارانه زندگی به سختی میگذرونیم که نمیتونم لباس برای بچه ام بخرم تا یک حرفی بهش میزنم مثل آدم های وحشی داد و بیداد میکنه اصلا مهم نیست براش که کسی صداشو بشنوه آبروریزی میکنه میگه برو خونه بابات طلاقت میدم از شرایط خانوادم سواستفاده میکنه که خواهرم به خاطر اعتیاد شوهرش خونه بابام میخواد طلاق بگیره به خاطر همین تاچیزی میگم سواستفاده میکنه میگه برو خونه بابات!خستم چیکارکنم افسرده شدم لطفا منو راهنمایی کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام دوست عزيز
متوجه هستم كه شرايط سختی رو می گذرونيد
اين بيكاری همسر شما همونطور كه روی شما تاثير گذاشته و سخته قطعا برای ايشون هم سخته و فشار روی ايشون هست. اينكه چرا ايشون دنبال كار نميره بايد بررسی بشه كه آيا انگيزه نداره يا چه دلايل ديگری پشتش هست.آيا ايشون زمانی كه شغل داشت هم به سختی سركار ميرفته؟ از كارش راضی بوده؟سر كارش چطور بوده و...نميشه گفت نميخواد دنبال كار بره ولی چيزی كه واضحه نمی خواد كه تلاشی بكنه كه برای علتش بايد موارد بالا بررسی بشه.
بدرفتاری ايشون در مقابل خانواده شما هم نشونه يک چيزی اينكه شايد ايشون نميتونه مثل خانواده شما باشه برايش سخته،شايد حس می كنه جايگاهی كه بايد رو به عنوان مرد نداره. اين ها رو شما بايد بررسی كنيد، وقتی كه حس می كنيد عصبانی هستش سعی كنيد باهاش بحث نكنيد.اگر باز بهتون چيزی گفت و بی احترامی كرد واكنش شديد نشون نديد ولی می تونيد خيلی آروم بهش بگين كه اين رفتارش جالب نيست و اگر از چيزی ناراحتی می تونه باهاتون صحبت كنه.در آخر اينكه الان در اين شرايط سرزنشش نكنيد.

پايدار باشيد