درس خواندن و اعتماد به نفس

33 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام .ببخشید من خانوم متاهل هستم . 28 سالمه یک پسر یک و هشت ماهه دارم .خیلی کمبود درس خوندن دارم دوست دارم ادامه تحصیل بدم آیا دیره برای دانشگاه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
اينكه ادم ها به دنبال ارزوهاييشان بروند هيچ زمان مشخصي ندارد و هيچ وقت براي ان دير نيست  . نگذاريم زماني نرسيدن به چيزي برايمان يك حسرت بزرگ شود .درست است كه نقش محصل بودن در كنار نقش هاي ديگر شما مثل همسر بودن ،مادر بودن ،خانه دار بودن سختي هايي دارد اما انگيزه بيشك نيرويي قوي تر دارد و با برنامه ريزي و حمايت و كمك ديگران ميتوان از پس ان برامد .

تجربه شما

مچکرم بزرگوار.