خرجی ندادن همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 53 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید خانمی ۳۰ ساله و لیسانسه هستم و همسرم ۳۱ سال و دیپلم دارند.۶ ساله ازدواج کردم و یه دختر ۲ سال و نیم دارم مستاجریم و همسرم کارگر شرکتی هستن و برجی ۲ میلیون حقوق دارن که البته یک میلیونش قسط بانک هست در خرید لوازم و مایحتاج کم نمیزارن الحمدلله اما من دلم میخواد پول تو جیبی به من بدهندتا اگه چیزی خودم لازمم بود بخرم و استقلال مالی داشته باشم.بارها سراین مساله بحثمون شده چون من دلم میخواد از نظر مالی بتونم خودم گاهی برای خودم خرج کنم و محتاج نباشم اما ایشون با این مساله مخالفن و میگن هر چی لازم داری پول داشته باشم میخرم برات دیگه پول برای چی بهت بدم؟ هر چی توضیح میدم که هر زنی دلش میخواد مستقل باشه گاهی بازم قبول نمیکنن. به نظر شما چیکار کنم؟ از یه طرف دلم نمیخواد حرمتها شکسته بشن از یه طرف هم سختمه بخوام هر سری برای رفع نیازام بهش رو بزنم. راستی چند بار از تو جیبش پول برداشتم یواشکی که دفعه آخر متاسفانه فهمید و خیلی ناراحت شد و بحثمون شد.حالا گفته با توجه به اینکه خیلی خرج خونه بالاست من بهت هر روز ده هزار تومن میدم خودت جمع کن تا بتونی هر چی میخوای بخری بنظرتون قبول کنم؟ البته اگه لباس و... خواستم گفته خودم پول داشته باشم برات میخرم نیازی به پول خودت نیست.من شرایط گفتم لطفا دقیق راهنماییم کنید چون بعداز خدا و ائمه کسی رو ندارم که کمکم کنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
ببینید اینکه همسرتون تعریفی از استقلال مالی خانم ندارند و با اینکه بحث کرده اید جوابی نگرفته اید .دو پیشنهاد میتونم خدمت تون بکنم اول اینکه مدل صحبت کردن و درخواست تون رو تغییر بدین و اگه نشد بپذیرید شرایط  فعلی رو جای دعوا و ناراحتی و حرص خوردن بپذیرید که ایشون قابل تغییر نیستند و شما روی خودتون کار کنید.

تجربه شما

منم همین شرایط رو دارم همسرم قبول نمیکنه بهم پول بده. مدام میگه میخوای چیکار چرا میخوای خرجتو از ما سوا کنی نمیتونم بهش بفهمونم منم دوست دارم یه پس اندازی داشته باشم خیلی سر این موضوع بحث و دعوا میکنیم ولی زیربار نمیره