سلام و خسته نباشید. همسر من یه کم عصبی هست و زود به زود با خانوادم سر هیچی قهر میکنه حالا هم میگه نباید خانوادت بیان خونه ما. میگه نذار بچه ها هم برن نمیدونم چه رتتاری باهاش بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
ممنونم از اینکه با ما در ارتباط هستین،
برای مدت کوتاهی و به منظور احترام به خواسته ایشون پاسخ مثبت بدهید و مطابق میل این رابطه با خانواده رو موقتا کمرنگ کنید و سر این موضوع درگیری و گلایه نکنید، بعد از گذشت یک زمان کوتاه و در فرصت مناسب راجع به این موضوع با ایشون صحبت کنید
به طور کلی سعی کنید ایشون رو درموقعیت هایی که عصبانی میشن قرار ندین