سیاهی بغل ران

سلام خسته نباشید ببخشید بغلای ران پام خیلی سیاه شده چطور باید از بین ببرم؟ باردارم هستم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام افزایش هورمونهای بارداری باغث تغییر رنگ کشاله هاشده است ، اگر خارش وپوست ریزی ندارید ، درمان را به بعد بارداری موکول کنید البته کرمهای  روشن کننده های گیاهی،حاوی اسید میوه وویتامین سی وکوجیک اسید  منعی جهت مصرف دربارداری ندارند .