با سلام وخسته نباشید.

من آخرین پریودیم در تاریخ 3/3 بود و فقط یک بار رابطه داشتیم که در تاریخ 3/20 بود ودر تاریخ 4/9 آز بتا دادم که عددش 441 شد هفته بعدش در تاریخ 4/16 ترشح قهوه ای دیدم با مراجعه به دکتر و انجام سونوگرافی با اینکه زیاد معطل شدم در حدود چهار ساعت به خونریزی افتادم سونو واژینال انجام دادم که گفت ساک حاملگی مشاهده نمیشه و ضخامت اندومتر 9 م م. سونوگرافی که گفت سقط شده ولی من هیچ دفعی نداشتم استراحت کردم دیگه بعد از اون نه دردی داشتم نه خونریزی زیادی لکه بینی داشتم اول یکم خونی بود ولی بعد دو روز لکه قهوه ای شده امروز هم همون لکه دیگه دیده نمیشه. حالا سوالم اینه واقعا سقط شده یا احتمالش هست هنوز باشه البته هیچ دارویی استفاده نکردم ممنون میشم پاسخ بدین

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

شما باید آزمایش خون رو برای بتا hcG تکرار کنین اگر افت کرده باردار نیستین