تعیین جنسیت با آی وی اف

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 161 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام دارای یک فرزند هستم و برای بارداری دوم میخواستم تعیین جنسیت قطعی داشته باشم

خواستم بدونم هزینه اش چقدره و اینکه اصلا میتونم کاندید آی وی اف باشم

مشکل ناباروری ندارم نه خودم نه همسرم هردو 28 ساله هستیمو در بارداری اول در طی 1 سال 3 دوره تحت نظر رژیم پسر دار شدن بودیم که قسمت نشد

حالا همسرم به شدت اصرار داره که از طریق آی وی اف  پسر دار بشیم که قطعی باشه

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

يكی از موارد انجام ای وی اف تعيين جنسيت است .

بهتر است هزينه ها را از مراكز درمان نازايی سوال كنيد .

تجربه شما

منم دقیقا مثل شمام با یکسال رژیم سخت پسردار شدن و انواع دارو و اقدامات، بچم دختره الان باردارم میخوام این یکساله شد برم آی وی اف کنم برای پسر