ترس داشتن از رابطه جنسی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1195 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من یکساله و نیمه ازدواج کردم اما هنوز نتونستم نزدیکی داشته باشم. به صورت خارجی ارضا میشیم جفتمون یعنی هنوز دخول انجام نشده

میترسم و از فکر اینکه بعد از رابطه اطرافم کثیف بشه حالم بهم میخوره

بخاطر همسرم خیلی عذاب وجدان دارم که هنوز کاری انجام ندادیم

تا قبل از نزدیکی تحریک میشم اما همینکه میخواد نزدیکی انجام بده تمام احساسم از بین میره و به جاش میترسم از دردش

لطفا کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام
این واژینسموس است و صددرصد درمان دارد
یک ترس ناخودآگاه
دو تکنیک دارد یکی تکنیک با انگشت و یکی بیوفیدبک که دومین سریعتر است .قطع در کلینیک آگاپه ببینمتون

تجربه شما

سلام

از اینکه نگرانی اطرافت کثیف بشه پس با رابطه بدون دخول هم باید این نگرانی را داشته باشی چون در اون رابطه هم شوهرتون انزال میشه و می تونه اون کثیف کاری در اطرافتون انجام بشه در صورتی که با این نوع رابطه مشکلی نداری درضمن با تدابیر زیادی میشه در رابطه جنسی جلو کثیف کاری را گرفت و حالا به فرض هم کثیف کاری هم بشه این حساسیت شما نمی تونه منطقی باشه چون با استحمام و.....میشه این مسائل را برطرف کرد.

البته مشکل شما به نظر من به ترس از رابطه جنسی است و کثیف کاری فکر کنم یه نوع فرار به جلو برای انجام نشدن رابطه باشه.

به هرجهت رابطه دخولی از نیازهای هر زوجینی است و این یک نوع نیاز طبیعی است که نباید در اون اما و اگر و منعی ایجاد بشه. شما احتمالا ذهنیت ترس از درد رابطه دخولی باعث میشه که از رابطه سرد بشی و مغزت فرمان برمنع این رابطه را بدهد و این احتمال وجود دارد که شما به واژینسموس خفیف هم دچار باشی شما برای رفع این نقیصه باید با همسرتون به نزد سکستراپ رفته تا با تغییر ذهنیت شما مراحل را برای سیر انجام رابطه دخولی ایجاد نماید.