سلام من باردار هستم مقدار کمی لکه بینی داشتم و انقباض دکتر برام آمپول نوشت و قرص ایزوپرین و سالبوتامول و شیاف سیکلوژیست خطر زایمان زودرس داشتم

شیاف اصلا نیست همه جا رفتم ندارن چیکار کنم اگه استفاده نکنم چی میشه؟

اصلا دیگه لکه بینی ندارم انقباضات خیلی کم شده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام شياف پروژسترون ايرانی مصرف كنيد در داروخانه ها موجود است،،، داروهای ديگرتان هم كفايت ميكند،،، ازاينستای من ديدن فرماييد