سلام دکتر خداقوت. داداشم هشت سالشه. دوساله که بود تب کرده بود و از حال رفته بود و بردیم بیمارستان بستری شد. همه آزمایشاتشم خوب بود شکرخدا. بعدش بردیمش مهد.اونجا از بس گریه کرده بود رنگوروش سیاه شده بود بچه. بعد از اونجام باز بردیم آزمایش انجام دادیم.حالا بعد اون سال تا الان این بچه تحت مراقبت دکتره و این دکتر تنها مشکلی که داره اصلا به قطع کردن دارو فکر نمیکنه و اصلا به نگرانیهای ما جواب نمیده. فقط هرماه که میبریم پیش آزمایشات رو نگاه میکنه و یک ماه درمیون نوارمغز و فقط میگه همه چی عالی و دوز دارو رو نیم سی سی کم کنید. فقط شربت والپروات سدیم میدیم طی این سالها. یعنی تاکی باید مصرف کنه بچه؟ عوارض نداره؟ خب وقتی طی سه چهارتا نوار مغز همه چی شکرخدا عالیه. چرا دوباره باید دارو بخوره؟ تا کی آخه؟ اگه قراره هر ماه نیم سی سی کم کنیم. خب دیگه چرا الکی این همه راه و هزینه رو بدیم؟خودمون میتونیم کم کنیم دیگه. میشه کمکی کنید بهم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 8 جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام.در صورت عدم بروز تشنج در طی دو سال و نرمال بودن نوار مغز میزان دارو‌ اهسته کم شده و سپس قطع میشود.البته در کودک با رشد نرمال و نبود سابقه خانوادگی تشنج.بهتر است برای این مسائله تحت نظر فوق تخصص اعصاب کودکان باشید