سلام

34 سالمه و فوق لیسانس و دارای کار پاره وقت. دوست دارم ازدواج کنم ولی هر بار یا بهم میخوره با یک بهونه ای یا مناسب هم نیستیم و .... خواهرهای کوچیکترم ازدواج کردم و با توجه به اینکه در شهرستان زندگی میکنیم شرایط ازدواج برام سخت تر هم شده و از طرفی خیلی هم نگران آینده ام هستم. پدرم معتاد شده و کار نمیکنه و خرج خونه با من هست و فکر کردن به آینده م منو عذاب میده . لطفا کمکم کنید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل تدریس خصوصی پاره وقت وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ای کاش دلایل بهم خوردن خواستگاری رو میفرمودید
خوب دلیل شما برای ازدواج چیست؟
آیا ترس از نداشتن خواستگار و شرایط خانواده می تونه انگیزه مناسبی برای ازدواج باشه؟