سلام. برادرم حدود دو ماه، غیرقابل کنترل شده، به روانشناس مرجعه کردیم و گفتن بیماری دو قطبیه و علایم و داره

آیا این بیماری فقط با دارو درمان میشه؟؟ داروهاش عوارض داره؟؟ طول درمان چقدره؟ و این که با چند جلسه مراجعه به روانپزشک مشکلش حل میشه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت مرد شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
جهت تشخیص بیماری برادرتون حتما به یک روانپزشک هم مراجعه کنید . اگر بیماری دوقطبی برادرتون محرز شد حتما می بایستی دارو استفاده کنند .
هر دارویی عوارض هم دارد اما از اثرات مثبت و مفید آن در درمان بیماری هم نمی توان غافل شد .
دوره درمان اختلال دو قطبی طولانی مدت است و پزشک معالج در نهایت می تواند اظهار نظر قطعی کند .
اصولا بیماران دو قطبی لازم است مراجعات منظم به روانپزشک داشته باشند .