درمان تنبلی تخمدان با فرتیل اید

سلام و عرض ادب . من تنبلی تخمدان شدید دارم و پلی کیستیک خیلی خفیف دارم؛ چندتا کیست ریز و نامنظم هستم گفتن چند کیست ریز دارم و متفورمین میخورم. دکتر واسم کلومیفن و آمپول اچ سی جی نوشتن اما با تاخیر ۱۵ روز هنوز مریض نشدم رفتم دکتر بهم آمپول پروژسترون  دادن میخواستم بپرسم از قرص های تقویتی کدوم رو شروغ کنم اواببوست یا فرتیل اید یا چی بنظرتون با توجه به شرح حال من؟ و روزی چندتا و چجوری بخورم. درضمن از یکسالگی تا ۱۳ سالگی آمپول هورمون رشد تزریق میکردم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

تنبلي تخمدان همان بيماری پلی كيستيک تخمدان است برای تقويت تخمک گذاری پودر اينو فوليک خوب است اگر ميخواهيد باردار شويد ، بهتر است تحت نظر فوق تخصص نازايی داروهای محرک تخمک گذاری را ادامه دهيد.