درمان وسواس فکری

 سلام حدود ۱۲سال درگیرم

تمام ویژگیها و علائم دارم

۳ بار مراجعه به روانپزشک و دوره های مختلف دارو و بعد از مدتی تطبیق بدن با دارو ...

وسواسم نسبت به بیماری و علائم به شدت زیاده ، نه تنها برای خودم، بچه ، همسر، پدر ، مادر و....

بسیار بی حوصله بی انرژی

حوصله هیچکاری و ندارم، از جمع بودن متنفرم، از دلقک بازی، و...

 همش دوست دارم دراز بکشم وسواس شستشو و تمیزی و پاکی نجسی هم دارم، وسواسم بسیار مقاوم به درمانه

اگه حالم خوب باشه با کوچکترین تلنگری مثلا فوت یکی با بیماری و...ابتلا خودم به یکسری علائم و دردها سریعا حالم خراب میشه و برمیگرده

چیکار باید بکنم برای رهایی از این وضعیت؟!

یه دوره هایی دلشتم کاملا خوب بودم مثلا۶ ماه یکبار هم یکساله...

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.وسواس گاهی سخت به درمان جواب میدهد وحتی 20تا30درصدکاهش علایم کیفیت زندگی فرد رابسیاربهبودخواهدبخشید.
لذامن توصیه میکنم درمان دارویی رازیرنظرروانپزشک ازسربگیرید ورواندرمانی شناختی رفتاری نیزبه شمابسیارکمک کننده است.