افت تحصیلی پسر دانشجو

سلام. پسر من دانشگاه علم و صنعت كامپيوتر ميخونه ترم ٤. ترم اول درسش خوب بود. ترم دو مشروط. سه مشروط. ترم چهار حذف ترم كرد. حالش خوب نيست. ميگه هدفی ندارم. از من و باباش شاكيه. ميگه خيلی بهم امر و نهی كرديد. دانشجوتون بودم نه بچه تون.تو معنی موفقيت و شادی و خوشبختی هی با من و باباش بحث ميكنه. مشاورش گفت باهاش بحث نكنيد و ماهم جواب نميديم. همش تو اتاقشه. تا چهار صبح مشغول بازی اينترنتيه. درس اصلا نميخونه. ميگيم بخون فوری بهش برميخوره. كلا زود ناراحت ميشه قبلا عصبی بود ولی الان بهتر شده. خيلی نگران سلامتی و آينده و درس و شغلشم

اطلاعات تکمیلی

سن 48 جنسیت زن شغل عضو هيئت علمي وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
معمولا پيش مياد كه بچه ها با شروع دانشگاه متوجه ميشوند كه آنچه انتظار داشته اند با آنچه امروز هست متفاوت است و همين باعث سرخوردگي آنها ميشود.
پيشنهاد ميكنم محبتتون را بدون قيدو شرط به او نشان دنيد و ابتدا به او نشان دهيد كه او را همانگونه كه عست دوست داريد نه آنگونه كه دلتان ميخواد.
و از آنجايي كه تحت نظر مشاور هست اعتماد كنيد و اجازه دهيد از اين بحران عبور كند و خودتان و همسرتان هم سعي كنيد در يك جلسه مشاوره با او شركت كنيد و نگرانيهايتان را با او در ميان بگذاريد و از طرفي شنونده او باشيد بدون قضاوت و بازخورد دادن.