اسهال مخاطی

54 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقتتون بخیر مدفوع پسرم مخاطی شده و بیرون روی زیاد هر شیرخشکی استفاده کردم جواب نمیده دکتر براش پدی لاکت شربت زینک فولیک اسید و قرص لاکتیز تجویز کرده هنوز خوب نشده چیکار کنم ؟ شیرخشک پپتی جونیور استفاده میکنم که اونم به هیچ طریقی نمیخوره حتی اگه شیرینش کنم باور کنید هشت ساعت گرسنه موند اما تا مزه اش به دهنش می اومد نمیخورد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، سن شيرخوار، مدت زمانی كه اسهال دارد و دفعات اسهال در روز ذکر نشده است.

تجربه شما

سلام عذر میخوام فراموش شد بگم چهار ماه و ده روز هستش روزی ده الی دوازده بار بیرون روی داره شیرخشک پپتی جونیور هم دادم تغییری نکرد