عمل هیستروسکوپی و سپتوم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 289 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من عمل هیسترو انجام دادم سپتوم داشتم الان رفتم دکتر عکس رنگی نوشت برام گفت پریود شدی برو بعد . هیچ چیزیم تغییر نکرده بود اصلا جوابا رو نداد من یه سپتوم خیلی طولانی داشتم از پایین تا بالا

گفت ۲۵ تا استروژن نوشتم مصرف کن با پروژسترون رو بعد من گفتم ۴۰تا نوشته بودین گفت خب همون ۴۰ تا استروژن رو بخور میخوام ببینم چرا دفعه قبل گفت ۴۰این دفعه گفت ۲۵؟ یعنی 25تا بخورم مشکلی پیش نمیاد شما میگین چیکار کنم از بس سرش شلوغه درست جواب نمیده؟ میخوام اگه بشه که ۲۵تا بخورم زودتر برم عکس رنگی.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام ٢٥ تا به نظر منطقی تر است،،، همين تعداد را بخوريد

تجربه شما

میشه توضبح بدین چرا میگین ۲۵تا منطقی تره؟ و اصلا این قرص ها رو برای چی میدن و تعدادش چقدر مهمه؟ یعنی تو چسبندگی نقشی داره؟

@mrs_setare_sa

عزيزم اين قرصها برای بازسازی وآماده سازی ديواره رحم هست،  دوز هرچه بالاتر بازسازی بيشتر به وقوع ميپيونده، باتوجه به سنتون همين دوز پايين تر هم ميتواند جوابگو باشد