آبرسان و مرطوب کننده برای پوست خشک

سلام خسته نباشید

۲۳ سالمه

پوستم چرب بود اما خشک شده و پوستم صاف نیست

تو آینه که نگاه میکنم بافت پوست صورتمو میتونم ببینم

 چون متاهل شدم بیشتر از همیشه پوستم برام مهمه

راه درمان میخوام که واقعا نتیجه بگیرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی؛ پوست، مو و زیبایی

 سلام
 با این شرح حال کلی نمی توان دقیق نظر بدم اما پیشنهاد اولم استفاده از مرطوب کننده های غیر چرب است مثل مرطوب آکنه لاین مای  و یا مرطوب اویل فری فیس دوکس
آبرسانی به روش فیشیال هم می تواند مفید باشد
کلا پوست هرچه هیدراته ( آبرسانی شده تر) باشد سالم تر و ظاهر بهتری خواهد داشت
 برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه درمان آکنه می توانید به سایت آکنه یار مراجعه کنید
دکتر جورقانیان