طلاق و پرداخت مهریه

سلام دوست من میخواد طلاق بگیره، سه دونگ از خونه ای که داخلش هستن به اسم دوستمه،ارزش ملک تقریبا 1 میلیارده

و یک زمین 150 میلیونی سند به نامشه

حالا سوالش آینه که آیا بغیر از اینا میتونه مهریش رو هم بگیره؟

و اینکه آیا چون پول این املاک از حساب شوهرش واریز شده و خریداری شده شوهرش میتونه ادعا کنه که اینارو بعنوان هدیه براش خریده و موقع طلاق به دوست من تعلق نگیرن؟،

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. به خیلی از شرایط بستگی داره و دفاع همسر ایشون که ایا این اموال رو به  ایشان صلح و هبه کرده اند یا در ازای مهریه بود ایا در سند ازدواج ذکر شده یا خیر در حالت عادی ایشان علاوه بر این موارد مهریه را می توانند مطالبه کنند و همسرشان محکوم به پرداخت مهریه خواهد شد.

2. در هر حال مهریه متعلق به زن هست و مرد محکوم به پرداخت آن ایشان حتی می توانند نسبت به سه دانگ دیگر نیز اقدام کنند.

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید