سلام وقت بخیر

نوزاد من پنج ماهشه یه نظر نمیرسه تنبل باشه و یا مشکل خاصی داشته باشه اما هنوز غلت نمیخوره و خیلی روی شکم نمیتونه بخوابه و بازی کنه زود خسته میشه.

طبیعیه؟ ممنون میشم بگین کودکان از چه زمانی غلت میخورن و تا کی این اتفاق نیفتاد نگران کننده نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. سن طبیعی غلتیدن در نوزادان بین ۴ تا ۶ ماهگی است. خب پس هنوز جای نگرانی وجود ندارد. اما خودتان در خانه با کوچولو تمرین کنید. حتما غلتیدن و نشستن را با کوچولو تمرین کنید تا زودتر به این توانایی ها دست پیدا کند. حتما هم کوچولو را روی شکم بخوابانید و مدتی در این حالت به بهانه ی بازی و... نگه دارید تا آمادگی لازم برای سینه خیز و چهاردست و پا رفتن را بدست آورد. موفق باشید.

تجربه شما

خیلی ممنون از نظراتتون