نوسانات وزنی

نوسانات وزنی زیادی دارم سریع چاق میشم و تحت کمترین فشار روحی لاغر میشم تازگی تحت فشار زیادیم و خیلی ناراحتم روی وزنم تاثیر میزاره بنظرتون چیکار کنم ممنونتون میشم نظر بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی

سلام .دوست عزیز نوسانات شدید شما به احتمال زیاد مربوط به تغییرات سطح کورتیزول خون می‌باشد پیشنهاد می‌کنیم ابتدا آزمایشات لازم را انجام دهید.کلاس یوگا و پیلاتس برای شما بسیار  مناسب می‌باشد