چربی سوزی موضعی

96 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. میخواستم ببینم برای از بین رفتن چربی زیر سوتینم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی

سلام دوست عزیز .اگر هدف شما رفتن به باشگاه بدن سازی می‌باشد میتونید اونجا حرکات زیر بغل بخصوص زیر بغل سیم کش رو انجام بدین ولی اگر در منزل قصد تمرین دارین حرکت ای که دست از بالای سر به سمت پایین کشیده میشود تمرین مناسب میباشد

تجربه شما

سلام من ۱۵ سالمه قدم ۱۶۷ وزن ۷۷ بود که بعد از یه ماه ورزش ۷۳.۵ شد سرعت چربی سوزیم فوق العاده بالا است الآنم ۷۳. چه وزنی باید داشته باشم؟ فقط هوازی کار میکنم ۵۰۰ کالری میسوزنم و روزایی که باشگاه نمیرم روزه آب میگیرم یعنی فقط آب میتونم بخورم اما اگه یه روز بخوام بخورم سریع اضافه میکنم چیکار کنم برنگرده

@نوجوان_شیطون

سلام دوست عزیز شما الان تو سن حساسی هستین ورزش و فعالیت بدنی براتون خیلی مناسب هستش.

وزن ایده آل برای شما ۶۰ تا ۶۳ میباشد اما شما باید اصولی و با برنامه پیش برید خیلی زود وزن کم کردن اصلا مناسب نیست برای شما. آروم آروم پیش برید برای وزن کم کردن و رژیم آب اصلا جالب نیست حتما حین ورزش مواد لازم رو دریافت کنید در غیر این صورت بعد چند ماه بدن شما تمام مواد مورد نیاز و ذخیره خودشو رو از دست می‌دهد و شما انرژی برای ادامه رو نخواهید داشت و از فعالیت فاصله خواهید گرفت

اگه یک روز وزن شما از ۷۳ بشه ۷۴ مشکلی نیست عزیزم شما برای وزن کم کردن ۸ الی ۱۲ ماه وقت دارین عجله نکنید