مدتی است که مفاصل انگشتان دستم خشک است و درد می کند مخصوصا صبح که از خواب بیدار می شوم ولی در طی روز بهتر می شود

می خواستم بدانم ورزش یا تغذیه می تواند کمکم کند؟

و سوال دیگر این که این کپسول های مفاصل (آرسکا) در درمان ناراحتی من موثر است؟

البته من دکتر مراجعه کردم رماتیسم خفیفی داشتم که دارو هم برایم تجویز نکرد

اطلاعات تکمیلی

سن ۵۲ جنسیت زن شغل فرهنگی بازنشسته وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

باسلام

درد انگشتان به علت التهابی است كه بدنبال بيماری رماتيسم ايجاد ميشود و بعد از مدتی دفرميتی و تغيير شكل مفاصل و خشكی صبحگاهی و ... ايجاد ميشود

بايد در ابتدا دارودرمانی برای كنترل التهابتون با صلاحديد متخصص روماتولوژی انجام شود و اگر هنوز نيازی به دارو ندارين فيزيوتراپی برای بهبود علائمتون خيلی كمک كننده ست، مخصوصا ليزر به كاهش التهاب مفصلی خيلی كمک ميكند و بعد از كم شدن التهاب ها يک سری تمرينات كششی و تقويتی فيزيوتراپيستتون آموزش ميدهند كه بهتر است هميشه انجام دهيد تا از بدتر شدن علائمتون جلوگيری كنيد.