عرض سلام و خسته نباشید آیا افسردگی شدید و ناراحتی اعصاب در تست مشخص میشود؟ با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و سپاس، براتون روزگاری خوش آرزومندم
نظر شخصی من برای تشخیص این هست که مراجعه به متخصص بهتر از تست هست، اگر هم قرار است تستی استفاده شود بهتر هست که آن هم زیر نظر متخصص انجام شود. تستهای معتبر زیادی برای تشخیص و ارزیابی روان طراحی شده و با دقت خوبی این ارزیابی ها را انجام میدهند اما موضوع این است که ممکن است افراد به درستی عبارات پرسشنامه ها را متوجه نشوند و به اشتباه گزینه ها را انتخاب کنند و نیاز باشد متخصص راهنماییشان کند، همچنین ممکن است چند تشخیص در یک پرسشنامه مطرح شود و مشخص نباشد کدام یک از آنها مسئله اصلی مُراجع است. در مجموع در این پرسشنامه ها اگر مواردی بالا باشد به احتمال زیاد نشان دهنده وجود مشکلاتی هست اما تشخیص نهایی را باید متخصص ارائه کند نه تست.