قرمزی ارثی صورت

با سلام و خسته نباشید من خانمی سی ساله هستم که به صورت ارثی و مادر زادی پوست گونه و بینی همیشه قرمز هست برای از بین بردنش باید چیکار کنم و به چه پزشکی مراجعه کنم شما رو قسم میدم جواب بدین به خاطر این مشکلم اعتماد به نفس ندارم خیلی ممنون میشم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی؛ پوست، مو و زیبایی

سلام
 شرح حال شما دقیقا به بیماری روزاسه می خورد یک نوعاز این بیماری دقیقا این تظاهرات را دارد با درمان موضعی و گاهی خوراکی بسیار بهتر می شود اما بهبودی قطعی به دلیل پایه ارثی ندارد