با عرض سلام خدمت دکتر عزیز. من تنبلی تخمدان دارم آخرین پریودیم ۲/۱۷بوده و تا الان پریود نشدم. بیشترین روزی که پریودیم عقب افتاده سیزده روز بوده که اون موقع قرص دوفاستون و متفورمین استفاده میکردم.حدود پنج ماهه که داروهامو قطع کردم. دوبار تست بی بی چک زدم منفی بود.حدود پنجم یا ششم خرداد ترشحات سفید چسبناک و کشدار حدود ۷_۸ سانت داشتم که احتمال دادم ترشحات تخمک گذاری باشه شب قبل و بعدش اقدام داشتم و الان حدود دو سه هفته اس که ترشحات سفید آبکی دارم.اگه باردار باشم چه زمانی آزمایش خون و بی بی چک نشون میده.ممنون میشم پاسخ بدین.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بهترین زمان برای تست بارداری با بی بی چک یک تا دو هفته بعد از تاریخ مورد انتظار برای قاعدگی است. و در تست بارداری خون یک هفته قبل از زمان پریود ( دو هفته بعد از لقاح) تست خون بارداری را نشان میدهد. برای درمان تنبلی تخمدان باید حضوری مراجعه بفرمایید