سلام  من 22 هفته و 6 روز باردارم, از دیشب دقیقا 13-14سانت زیر ناف سمت راست من تیر میکشه یک سره نیست بعضی وقتا یهو, من در سونو آخر هماتومم از بین رفته بود و جفتمم بالا بود

جنینم تک شریانی بود که تا الان سونو و آزمایش nipt و اکو قلب سالم بود

آیا این تیر کشیدن طبیعیه؟

از دیشب از ترس یه دونه شیاف سیکروژن گذاشتم

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

درد شما احتمالا بدلیل کشیدگیه رباطها و لیگامانهای رحمی است که ناشی از تورم و بزرگ شدن رحم در بارداری میباشد. با مراجعه حضوری و انجام بررسی لازم میتوانید شیاف پروژشترون استفاده کنید