خونریزی در هفته 34 بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 400 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام، همسر بنده هفته 34 بارداریه. لکه بینی و پاره ای اوقات خونریزی بیشتر داره. البته با شیاف و استراحت گاه گداری قطع و مجددا بر میگرده. بر اساس بررسی و آزمایش فاقد عفونت ادراری و موارد مشابه است و هم خودش و هم فرزندمون در سلامت کامله.....من مطالعه کردم و یکی از عوارض شیاف خونریزی از واژن هست.

واقعا برای ما سواله علت این خونریزی چیه و چه باید کرد؟ چون همسرم واقعا استرس داره و نگرانه سلامت فرزندمونه.....

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در موارد خونریزی از واژن در سه ماهه سوم بارداری باید علتهای مختلف بررسی و کنار گذاشته شوند مانند عفونت واژن که تنها در معاینه قابله تشخیص است.خونریزی پشت جفت که باید سونوگرافی انجام شود. شواهد زایمان زودرس هم باید در نظر گرفته شود . شیاف پروژسترون و خشکی واژن از علل اخری هستند که مد نظر قرار میگیرن

تجربه شما

خانم دکتر سلام

از پاسخ و وقتی که گذاشتید ممنونم