آزمایش اسپرم و اقدام به بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 33 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید خدمت شما من 28 سالمه دو تا سقط دشتم یکی هیدروپس سه ماهگی یکی توقف رشد دو ماهگی پزشکایی که رفتم گفتن آزمایش خاصی نیز نیست باردار شو من میخوام همسرمو ببرم اسپرم بده برای آزمایش آیا این ازمایش کمک کنندست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بهتر است قبل از اقدام به بارداری بررسی های مربوط به سقط مكرر برايتان انجام شود .

تجربه شما

میشه اسم آزمایشات رو بگید چیه که بدم یه دکتر برام بنویسه؟ چون دکتر خودم معتقده نیاز نیست سه بار باید سقط کنی