دخول نداشتن در رابطه جنسی

600 بازدید 1 تبادل تجربه

من هشت ماه با همسرم زیر یک سقف زندگی کردم و هنوز باکره هستم . من هیچ ترسی از رابطه نداشتم و توسط پزشک متخصص زنان هم معاینه شدم که ایشون هم تایید کردن که من واژینیسموس ندارم .

تمایل جنسی ایشون کم هست (هفته ای یک بار یا دوبار و یا حتی پیش آمده دو هفته یا ده روز یک بار حتی با وجود تحریک ) و در رابطه جنسی تمایل به دخول ندارند . با توجه به معاینات که انجام شده ایشون مشکلی ندارند . ایشون ۲۷ ساله هستند.

علت چه می تواند باشد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام خدمت شما دوست گرامی

این موضوع هم دلایل متفاوتی داره آقایونی که قبل از ازدواج اعتیاد به خود ارضایی دارند دیگه به همون روند عادت میکنند ونمیتوانند رابطه جسی خوبی با همسرشون برقرار کنند یا بعضی از آقایون ترس از وارد کردن آلت تناسلی خود در واژن خانمها رو دارند شبیه واژینیسموس در خانمها و دلایل دیگه ای که وجود داره واین تنها دو موردش بود که خدمت شما عرض کردم پس باید حتما حتما با ایشون به سکس تراپیست مراجعه کنید تا دلیل بی میلی و تمایل نداشتن به دخول در ایشون مورد بررسی وراه درمانی انتخاب وپیشنهاد شود

تجربه شما

ایشون حاضر به مراجعه به سکسولوژیست و مشاور نشدند

و با توجه به اخلاق بد و دست بزن و.... من تصمیم به جدایی گرفتم و دیگه باهاشون زندگی نمی کنم