سردرگمی برای ادامه تحصیل

با سلام

سال 95 دیپلم تجربی گرفتم ،در پایان سال سوم دبیرستانم ازدواج کردم.سال 96 هم عروسی گرفتیم.

با کمک و راهنمایی های همه جانبه همسرم در کنکور شرکت کنم و اون رشته مورد علاقه ام پزشکی یا دندانپزشکی برسم. ولی من 3 سال کنکور دادم ولی هیچی تلاش نکردم از سال 97 هم رفتم کتابخونه شروع کردم و الانم که 14تیر کنکور دارم و هیچ آمادگی ندارم. دیگه همسرمم میگه نمیخواد بخونی خودم واست یک مدرک میگیرم. ولی از یه جهت دیگه هم میگه بخون دوباره .ولی خودم خجالت میکشم برای سال پنجم کنکور شرکت کنم😔.موندم چیکار کنم درسو ول کنم یا نه بچه هم قراره سال دیگه اقدام کنیم.تو رو خدا جواب بدید.خودم از دست خودم خسته شدم 4 سال وقتمو تلف کردم.

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام به شما دوست عزیز. در زمینه هدفی که برای خود تعیین کرده اید سوالهایی مطرح کنید و ببینید به دست آوردن این هدف با چه دلایلی باعث پیشرفت و بهتر شدن زندگی شما میشود و چه اقدامهای عملی ای برای رسیدن به این هدف دارید. طولانی شدن یک کار نیمه تمام باعث دلسرد شدن شما نسبت به آن خواهد شد در حالی که انجام دادن این عمل ضرر مالی یا ضررهای جبران ناپذیری برای شما در پی نخواهد داشت بنابراین فکر میکنم چیزی که نیاز دارید کمی انگیزه دادن به خود و تلاش های کوچک اما مستمر هست. موفق باشید